Om KlairsHvorfor velge Klairs?

  • Klairs' produkter inneholder kun de nødvendigste ingredienser. Det vil si ingen fargestoffer, alkoholer, parabener eller parfyme.
  • Klairs' jobber alltid for å lage den beste hudpleie til en fornuftig pris.
  • Hudpleieserie med høy kvalitet, også for deg med sensitiv hud.
  • Klairs' har sunne verdier som ivaretar miljøet og jobber for en bærekraftig utvikling.
Dette er Klairs


"Simple but enough"
Klairs' tilbyr alt fra rens og fuktgivning til beroligende og pleiende produkter. "Simple and enough" for huden din som påvirkes av værforandringer og livsstil.


"Basic but ultimate"
Klairs' jobber hardt for å gi deg det beste innen hudpleie, slik at det skal være enkelt for deg å få en frisk og sunn hud. 


"Mild but powerful"
Bak Klairs' produkter ligger det mange år med forskning. Resultatet er en produktserie som gjenoppbygger huden, gir forbedret elastitet og roer ned irritert hud.
Klairs Filosofi

Ingen skumle ingredienser.
Klairs' verdsetter det enkle. Kun de mest effektive og nødvendige ingredienser blir tilsatt og er nøye vurdert av dermatologer. Klairs' produkter inneholder ikke stoffer som kan irritere huden og kan derfor trygt brukes av deg med sensitiv hud

Ingen dyretesting
Ingen av produktene til Klairs' er testet på dyr. Klairs' ønsker ikke at dyr skal lide under utviklingen av kosmetiske produkter

Høy kvalitet. Fornuftige priser.
Klairs' har blitt en populær merkevare takket være fornøyde kunder og gode produktomtaler. Hovedfokuset vil alltid være å tilby produkter av høy kvalitet tl en fornuftig pris. 

Hvem er Klairs Norge?

Vi er to søstre som alltid har vært interessert i hud og hudpleie. Nye og spennende produkter har alltid fanget interessen vår. Likevel har vi sjeldent vært 100 % fornøyd og har alltid vært på søken etter noe "mer". Etter å ha lagt merke til en økende interesse for koreansk hudpleie i media bestemte vi oss for å prøve dette. Vi har testet ut mange forskjellige produkter og merker. Kvaliteten på produktene er jevnt over svært høy, men da vi kom over Klairs' var det noe som utmerket seg spesielt. Jakten på den perfekte hudpleieserien var endelig over! Etter å ha testet ut hele utvalget kunne vi begge fastslå at dette var de beste produktene vi noen gang hadde prøvd. Det var også et stort pluss at Klairs' kun bruker naturlige ingredienser,var tilpasset sensitiv hud og at ingen av produktene er testet på dyr.

Etter å ha brukt produktene over tid ble vi bare mer og mer fornøyde. Vi var faktisk så fornøyde at vi tenkte "Vi må få Klairs' til Norge!". Så for å gjøre en lang historie kort: Etter flere hundre E-mail med Klairs' hovedkontor og mange månders jobb fikk vi agenturet på denne fantastiske serien i Norge. Produktene bestiller vi direkte fra fabrikk til vårt lager pp Nøtterøy, slik at du som kunde alltid skal være trygg på at du får ekte varer, og at produktet har god holdbarhet. Vi vil gjøre vårt ytterste for at varene kommer hjem til deg så raskt som mulig og sender derfor alle bestillinger innen 24 timer. Vi legger også med spennende vareprøver i hver bestilling. Er det noe du lurer på håper vi du tar kontakt.


Vi gleder oss til at du også skal få prøve Klairs'!
Besøk oss gjerne i vår nye nettbutikk www.soel.no også for flere nyheter!

Beste hilsener fra
Susanne og Helene Enger


Klairs Norge


Soel AS - Lahelleveien 8, 3140 Nøtterøy | Org.nr. NO 917151970 

Tlf: 95362116 / 95339099 | kundeservice@soel.no

DIBS - Payments made easy