Tips og triks til hvordan du kan utvide bruken av Koreansk kosmetikk
Utskriftsvennlig versjon

Slik lager du enkelt din egen sheet mask

Har du gått tom for sheet mask trenger du ikke fortvile. Du kan enkelt lage din egen sheet mask ved å dynke 4-6 klairs pads i toner og legge over ansiktet. La virke i 15-20 minutter.

7 lags toner

Det siste inne hudpleie i Sør- Korea er nå 7 lags toner. Etter rens påfører du toner i 7 lag og lar toneren trekke inn mellom hver påføring. Er huden ekstra tørr er dette verdt å prøve. Resultatet er en myk og fuktet hud som stråler.

Blande c-vitamin i dagkrem

Bland et par dråper c.vitamin serum i fuktighetskremen din for enda større utbytte av serumet. Du kan fint bruke c-vitamin serum på dagtid, så lenge du passer på å bruke solkrem.

C-vitamin serum gjør underverker for ansiktet ditt, men visste du at du også kan bruke serumet på hals, bryst og hender? Dette er områder som ofte er utsatt for sol og dermed får det også solskader og fine linjer.

Blande ut skrubb med toner eller vann

Ved å eksfoliere huden din 1-2 ganger i uken fjerner du døde hudceller og får en frisk glød. Skrubben renser porer og tilfører fukt. Dersom du ønsker en mildere peeling kan du blande den ut med vann, toner eller olje. Skrubb forsiktig og unngå å skrubbe rundt det skjøre øyepartiet.


Koreansk kosmetikk kultSlik bruker du sheet mask korrekt

Det finnes ikke noe bedre enn å legge seg på sofaen med en beroligende sheet mask. På pakken står det at du skal buke masken 15-20 minutter, og det kan være fristende å sitte lenger. Der er likevel anbefalt å ta den av etter angitt tid. Tørker masken for lenge inn på ansiktet ditt, kan den begynne å trekke ut fuktighet fra ansiktet igjen. Du kan bruke sheet masken til å klappe overflødig essens inn i ansiktet eller hals, og den fuktige masken kan også strykes over tørre partier andre steder på kroppen, for eksempel hender, albuer eller ben.
Dersom du legger sheet masken i kjøleskapet får du en kjølig effekt som kan virke ekstra beroligende. Perfekt på solbrent hud!

Bruk solkrem som base for make up

Solkremen til klairs er ikke som andre solkremer. Den gir et matt resultat og demper rødhet i huden. Den er derfor også perfekt til å bruke som base før make-up.

BB cushion

BB-cushion er et nytt produkt i Norge. Ved første gangs bruk presser du puten ned i beholderen og venter litt til fondatioen trekker inn. Dersom du ønsker mer matt resultat kan du enkelt snu puten i beholderen. Du kan bruke en pinsett eller fingrene og snu den rundt. Inne i Bb-cushionet er det et speil som har folie. Folien kan enkelt fjernes

Hvorfor bruke bomulls-pads?

Det kan være nytt for mange og bruke bomullspads når du påfører toner. En pad er ikke bare en pad, riktig pads kan gjøre en stor forskjell for huden din. Klairs pads kommer i to forskjellige typer i en eske. Ene typen er litt grovere og tynnere, og er perfekt for å bruke på kvelden for å fjerne siste rest av makeup. Den litt ru overflaten gir en mild eksfoliering av huden din. Den myke padsen kan du bruke ved å tykke padsen inn i ansiktet. På denne vil du merke stor forskjell fra andre merker. Padsen «stjeler» ikke noe av toneren, men gir alt tilbake til huden. Prøv en måned og påfør toner med pads, vi lover at du ikke kommer til å svne påføring med hendene!


Koreansk kosmetikk tipseneHvordan forebygge akne på ryggen?

85% av alle i aldersgruppen 12-24 år opplever kviser. På sommeren er man spesielt utsatt for utbrudd på kroppen. Dette er fordi kroppen din produserer mer olje og svette når det er varmt og når disse kombineres kan resultatet ofte bli kviser på kroppen. Når du har vært mye ute i solen øker utskillelsen av døde hudceller som legger seg som et tykkere lag på hudoverflaten. En høy luftfuktighet kan også øke utskillelsen av talg, noe som igjen kan føre til fet hud. Akne på rygg og bryst skjer når porene tettes og det blir en betennelse i talgkjertelen (det samme som skjer i ansiktet). Tips for å unngå dette er en lett solkrem uten olje, dusjsåpe for uren hud (Manuka Honey & Cocho Body Soap)
Ikke sitt for lenge i solen, bruk alltid solkrem, løse og luftige klær i sommermånedene, dusj raskt etter å ha svettet og bruk riktig kroppsvask.


Koreansk KK produkter
Soel AS - Lahelleveien 8, 3140 Nøtterøy | Org.nr. NO 917151970 

Tlf: 95362116 / 95339099 | kundeservice@klairs.no

DIBS - Payments made easy