Toner
Supple Preparation Facial Toner (anti-age)
Beroliger, gir dyptvirkende fukt og balanserer hudens pH- verdi.
Denne toneren har for tredje året på rad blitt kåret til best i test av Glopick, og hele 80% kjøper den igjen.
Klairs toner gir huden dyptvirkende fukt, næring og balanserer hudens pH-verdi. Den er også betennelsesdempende.
Toneren inneholder blant annet disse hovedingrediensene;
  • Sodium Hyaluronate dette er hyaluronsyre som hjelper mot fine linjer i huden og binder fuktighet til huden.
  • Phyto Oligo som er urte oligo, denne ingrediensen bidrar til å fukte huden grundig.
  • Wheat Amino Acids er hvete aminosyrer som bidrar til å redusere betennelse i huden og fukter i dybden.

Andre ingredienser som er bra for huden er:

  • Centella Asiatica Extract også kjent som bare centella. Dette er en medisinsk plante som har vært brukt i folkemedisinen i hundrevis av år. I hudpleien hjelper ingrediensen til å forebygge akne, berolige huden, er effektiv mot små sår, irritert hud, og for noen,  psoriasis.
  • Aloe Barbadensis Leaf Extract er aloe vera som både har lindrende og legende egenskaper.
  • Sodium Ascorbyl Phosphate er et annet navn for ascorbic acid som er vitamin c.  Denne ingrediensen har mange gode egenskaper og hjelper mot rynker, pigmentflekker, arr og gir glød og næring til huden. Ved bruk av vitamin c anbefales det bruk av solkrem siden huden kan bli ømfintlig for UV strålene. Toneren inneholder kun en liten mengden av vitamin c slik at du kan bruke den uten solkrem , men vi anbefaler likevel at man bruker solkrem året rundt. Klairs har et eget serum med 5% vitamin c,  så ønsker du å forebygge rynker, redusere rødhet, arr og kviser er dette serumet god for akkurat det.
Bruksanvisning:
Påfør toneren på tørt ansikt etter vask. Påfør gjerne litt ekstra på tørre hudpartier. Dersom du bruker bomulspads, fukt de godt med toner før du påfører ansiktet. Passer alle hudtyper.

Tilbakemelding fra kunder på vår Facebookside:
"Nydelige produkter! Elsker facial toneren!"

"Jeg har brukt den daglig siden fredag, bruker den som en vanlig toner på morgenen mens på kvelden blir den brukt til " 7 Skin Metod " da jeg har hørt flere som synes den er helt perfekt til det! Til dere som ikke har hørt om 7 Skin Metod så er det å bruke en toner 7 ganger i løpet av rutinen for å gi huden en skikkelig fuktighets boots, google det gjerne opp for mer informasjon om du er nysgjerrig! Du påføre toner og venter til den er trukket inn for så å påføre et nytt tynt lag. Bomullspadsene fra Klairs blir til de to første av mine lag, starter med å bruke den "røffe" siden, går så over med den mykere siden på lag nr to. For de fem neste lagene bruker jeg faktisk bare hendene, tar litt produkt og klapper det bare forsiktig inn på ansiktet og halsen. Venter til alt er trukket inn før nytt lag blir lagt til, dette har jeg gjort siden søndag kveld - Til nå merker jeg at huden min har mer glød, mye mer fuktighet og ikke minst virker litt klarere"

Volum : 150ml
Alle hudtyper
Produsert i Korea
ikke testet på dyr
Veganvennlig
NOK  299,-
  Legg i handlekurv
DIBS - Payments made easy
Ingredienser
Water, Butylene Glycol, Dimethyl Sulfone, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Natto Gum, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Centella Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, polyquaternium-51, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Panthenol, Arginine, Luffa Cylindrica Fruit/Leaf/Stem Extract, Beta Glucan, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose,Portulaca Oleracea Extract, Lysine HCL, Proline, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Methionine, Theanine,lavandula angustifolia (lavender) oil, eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pelargonium Grave olens Flower oil, Citrius Limon (lemon), peel oil,citrus Aurantium Dulcis(orange), Cananga odorata flower oil, Copper Tripeptide-1
  Tilbake til produkter

Soel AS - Lahelleveien 8, 3140 Nøtterøy | Org.nr. NO 917151970 

Tlf: 95362116 / 95339099 | kundeservice@klairs.no

DIBS - Payments made easy