Ansiktssåpe, fuktgivende
Rich Moist Facial Soap
Med calamine pulver som gir ekstra beskyttelse til sensitiv hud.

Fuktgivende ansiktssåpe med Argan olje og Yerba mate- en ingrediens  som er proppfull av antioksidanter. Denne såpen brukes i stedet for f.eks skumrens og gir en sunn og glødende hud. En av våre bestselgere! 
Skum såpen opp i hendene og masser inn, skyll av med vann og fortsett med toner. Såpen er veldig drøy i bruk og kan med fordel deles opp i mindre biter.

Tilbakemeldinger fra kunder på vår facebook side:

"Jeg må bare si at jeg er superfornøyd med den rosa såpen, for bare etter en uke merker/ser jeg forskjell på huden min. Jeg er plaget med noen rare "utvekster" spesielt i hårfestet. Husker ikke hva det heter, men det har noe med at jeg har dårlig imunforsvar og gjøre..Men altså, bare på 1 uken har jeg blitt mye bedre! Så da tenker jeg at jeg også vil prøve endel av det andre dere har, regner med at alt er like bra. Dette synes jeg er veldig spennende, gleder meg til å prøve det andre jeg har bestilt.  Datteren min er plaget med eksem som gir tørrhet, spesielt rundt nesen og i pannen, som gir rødhet og kløe. Og hun har alt blitt mye bedre etter hun har brukt denne såpen, er nesten ikke tørr lenger..Helt fantastisk!"


Volum: Før tørking 120 mg, etter tørking 100 mg
For alle hudtyper
Laget i Korea
Ikke testet på dyr
Veganvennlig

NOK  249,-
  Legg i handlekurv
DIBS - Payments made easy
Ingredienser
Calamine, yermar mate, argan olje, Jojoba olje, almond olje
  Tilbake til produkter

Soel AS - Lahelleveien 8, 3140 Nøtterøy | Org.nr. NO 917151970 

Tlf: 95362116 / 95339099 | kundeservice@klairs.no

DIBS - Payments made easy