Ansiktssåpe for pore-rens
Gentle Black Sugar Charcoal Soap
For effektiv pore-rens
En av våre bestselgere!
Håndlaget såpe uten kunstige tilsetningsstoffer eller parfyme. Såpen fjerner sorte prikker, kontrollerer produksjonen av olje uten å tørke ut huden.

Såpen har tre hovedingredienser:
  • Ghassoul er en helt organisk leire som kommer fra Marokko. Mange har de såkalte "sorte prikkene" i ansiktet og kanskje spesielt på nesen. Ghassoul trekker dette ut av huden og du får en god rens av huden etter bruk av denne såpen.

  • Charcoal er en av de ingrediensene som er bra mot porer, og er veldig god på å holde sebum under kontroll.  På sikt jevner den ut hudtonen naturlig. Kull renser huden i dybden og drar opp urenhetene, ofte kan kull også fjerne døde hudceller på en mild og effektiv måte.

  • Black Sugar som inneholder glykolsyre som er en avgjørende ingrediens for å opprettholde en sunn hud. Svart sukker hjelper også til med å fjerne døde hudceller slik at du får en myk og klar hud.

 Andre betydningsfulle ingredienser i såpen er:

  • Jojoba Oil som er en rik kilde av mange fettsyrer, ingrediensen roer ned irritert hud, holder på fuktighet, hindre uttørking og holder huden glatt og smidig.

  • Eucalyptus Oil, en fantastisk olje som er hentet fra tørkede blader av eukalyptus treet. Oljen har mange gode egenskaper. Den er antibakteriell, roer ned rødhet og hjelper mot akne

Fukt såpen i vann og skum den deretter godt opp i hendene. Masser skummet i ansiktet og skyll av med vann. Har du sensitiv hud anbefales det å kun bruke denne på kvelden, og en annen på morgenen som ikke inneholder ingrediener som kull eller leire. Mange menn bruker også  denne såpen siden de ofte produsere mer fett og talg enn kvinner. Såpen er drøy i bruk, så del den gjerne opp i mindre biter.

Tilbakemeldinger fra kunder på vår facebook side
:
"Den sorte såpen fortjener skryt! Samboeren min har hatt grovere, sorte prikker på nesen, og jeg ser allerede stor forskjell der - prikkene er mye mindre nå! Er så glad for at jeg kom over produktene deres - gleder meg til å ta i bruk det som kommer i neste bestilte pakke allerede!"

Volum: Før tørking 120 mg, etter tørking 100 mg
For alle hudtyper
Laget i Korea
Ikke testet på dyr
Veganvennlig
NOK  249,-
  Legg i handlekurv
DIBS - Payments made easy
Ingredienser
Vann, Sodium hydroxide, kokosnøtt olje, solsikke olje, Jojoba olje, Castor olje, oliven olje, theobroma Cacao (Cocoa), seed butter, druekjerne olje, black strap pulver, DI-A Tocoperol, vulkan aske, Ghassoul, kull,lavendel olje, eukalyptus olje
  Tilbake til produkter

Soel AS - Lahelleveien 8, 3140 Nøtterøy | Org.nr. NO 917151970 

Tlf: 95362116 / 95339099 | kundeservice@klairs.no

DIBS - Payments made easy