Beroligende nattsett

Skjønnhetssøvn på sitt beste!

Sett med C-vitamin Serum og Midnight Blue Calming Cream
C- vitamin forebygger fine linjer, ujevn hudtone og solskader
og er en nøkkelingrediens i acne behandlig. Med en større dose c-vitamin økes hudens collagen nivå, frie radikaler motarbeides, huden fornyes raskere og pigmentskader og arr etter akne forminskes. En av de aller viktigste vitaminene for huden vår er vitamin c og den har super virkning på både ung og eldre hud. . C-vitamin booster kollagen produksjonen og hjelper til med å beskytte kollagenet.
Huden vil se mer ungdommelig ut med en blankere overflate. C-vitamin passer ekstra godt for de som føler at huden er matt og livløs. Freshly Juiced Vitamin Drop er laget med effektive, naturlige ingredienser og passer alle hudtyper, til og med den mest sensitive huden.


Midnight Blue Calming Cream

Kremen passer sensitiv hud som trenger mer enn fuktighetskrem. Den er laget for å beskytte huden mot irritasjon, stress og fornye hudcellene. Den styrker barrieren for de med ekstremt sensitiv hud og den virker beroligende på hud som allerede er irritert eller rød. Du kan bruke den som en spot treatment, altså på områder du er irritert og rød. Den legger seg som en tynn hinne over det utsatte området for å beskytte, dempe rødhet og irritasjon. Bruk den gjerne på kvelden som siste steg i hudpleierutinen. Kremen klappes forsiktig inn i huden til den er absorbert. Kremen er også fin å bruke på acne for å forhindre arrdannelse.

Les gjerne mer under hvert produkt

  

 

NOK  699,-
  Kjøp nå på Soel.no
Ingredienser
  Tilbake til produkter

Soel AS - Lahelleveien 8, 3140 Nøtterøy | Org.nr. NO 917151970 

Tlf: 95362116 / 95339099 | kundeservice@klairs.no

DIBS - Payments made easy